Complexe plooistukken


Als specialist in het buigen van aluminium profielen en de productie van gebogen ramen en raamdorpels hebben wij ons eveneens toegelegd op de productie van complexere aluminium plooistukken. Ideaal voor het bekleden van gevels, muren, luifels enzovoort.

Bij de productie van deze complexe aluminium plooistukken komen al onze specialisaties samen. Knippen, plooien, uitsnijding volgens bepaalde straal, buigen van diverse elementen, lassen met TIG of halfautomaat, lakken in een welbepaalde RAL-kleur, … Dit alles leidt tot een resultaat dat op geen enkele andere manier kan bekomen worden.

De meest diverse vormen kunnen worden gemaakt voor de meest diverse toepassingen. Onze complexe plooistukken vormen een perfecte afwerking, het aantal zichtbare naden is herleid tot een minimum. Ze gaan perfect samen met uw schrijnwerk en ze zijn een goed alternatief voor afwerkingen met zink of natuursteen.

Complexe plooistukken worden steeds uitgevoerd volgens een door ons getekend plan (gebaseerd op uw opmeting) of volgens een door u verstrekte mal.

Met onze specifieke kennis kunnen wij u bijstaan met het nodige technisch advies omtrent de opmeting, uitvoering en plaatsing en, indien nodig, u voorzien van een aangepaste offerte. Gelieve ons te contacteren.

 

plooistukken-1plooistukken-2plooistukken-3plooistukken-4plooistukken-5