home

Welkom op de website van Cetec bvba. Cetec is reeds jaren gespecialiseerd in het buigen van aluminium profielen, de productie van gebogen ramen en deuren en de fabricatie van alle soorten aluminium plooistukken, geschikt voor toepassingen zowel in aluminium, hout of PVC of te gebruiken als randafwerking van dakranden enz.

Dankzij onze knowhow en ervaring kunnen wij een compleet pakket van diensten en producten aanbieden gaande van eenvoudig buigwerk tot complexe gebogen constructies, optioneel het lakken van uw bestelling in een Ral-kleur naar uw keuze, produceren van gebogen wentel- of tuimelramen en gebogen aluminium dorpels, plaatsen van beslag op de opengaande delen, bomberen van uw profiel, …


Cetec werkt met de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en productiemethodes en garandeert u een hoogstaand resultaat. Daarenboven koppelen we onze producten aan een stevige service en orderbegeleiding, wat onze toegevoegde waarde aan uw bedrijf enkel vergroot.

Via onze nieuwe website kan u meer te weten komen over ons bedrijf, informatie opvragen over buigen, monteren, lakken, beslag, wentelramen, dorpels, bomberen, algemene plooistukken of complexe plooistukken. Hiernaast hebben we een specifieke pagina over onze uitgebreide kwaliteit en service, kan u enkele van onze realisaties bekijken of nieuws-items opvragen. Klik op de links om door onze site te navigeren, of klik hier om ons meteen te contacteren.


webdesign by [ imaxx ] - © 2007 - www.cetec.be